Waarom geven ecotoeristen voorkeur aan een Longevity World Retreat boven andere retreats? Het gaat hier om living off the grid: zelfstandig, zelfvoorzienend, duurzaam en maatschappij-onafhankelijk.

Leven in overvloed... het maagdelijk landgoed is enigszins wild en woest. Ware flora en fauna met al haar dieren in hun natuurlijke habitat met enige vorm van cultivering waar iedereen vrij kan leven en bewegen. Een ware oase, verborgen in de natuur, omgeven door bos. Een paradijselijke leefomgeving.

Als boerenbedrijf opereert Longevity World op kleine schaal ecologische oogsten van organic food die zelfvoorzienendheid overtreffen (overvloed); waar workshops, satsang, yoga, retreats, dans en festiviteiten worden gehouden in ons hoofdgebouw, als spiritueel centrum.

De uitzonderlijke en ongerepte mystieke landschap is de leverancier van het kristalheldere, zuivere, mineraalrijke bronwater. Dit drinkwater heeft een optimaal zichtbaar en voelbaar reinigend effect op lichaam en geest.

Na de adembenemende zonsondergang wordt het landgoed betoverd door de nachtelijke heldere hemel met een spectaculair zicht op ons melkweg met haar fonkelende sterren… Living in Abundance!

Newsletter Subscriber